KonVerzió

KonVerzió

Napi nemértem-rovat

2021. január 25. - KonVerzió

Ma éppen azt nem értem, hogy miért van az, hogy leginkább azok ellenkeznek a koronavírus oltás ellen (értsd: bechipelés, nyilván), akik még azt is képesek megosztani a kötelező "Csodás napot kívánok" bejegyzés után, hogy milyen konzisztenciájú exkrementumot okozott a tegnapi tojásos-csilisbab kombó.

Az én logikám szerint a folyadékfázisú chipelés rendkívül drága volna, ezért inkább egy olyan eszközt kellene kitalálniuk a világ urainak, amit állandóan magunknál tartunk, tudja, merre járunk, mi az, ami érdekel, mi az, ami foglalkoztat, mennyit lépünk naponta, kik a hozzátartozóink, hol dolgozunk és hol töltjük a szabadidőnket. És lehetőség szerint mindezeket önként bocsássuk rendelkezésre úgy, hogy még fizetünk is ezért az eszközért, lehetőség szerint évente, amint érkezik egy új verzió.

Nektek van tippetek, hogyan lehetne ezt elérni?
Hoppsz...

A bejegyzés trackback címe:

https://konverzio.blog.hu/api/trackback/id/tr9316402388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása