KonVerzió

KonVerzió

Fenyegetések

2021. február 01. - KonVerzió

Tudom, minden hasonlat sántít. De Müller Cecília országos tisztifőorvos asszony és a Kárpátalján élő magyarok fenyegetése véleményem szerint egy tőről fakad.

Aki fenyeget, az gyáva. Aki fenyeget, az kétségbeesett. Aki fenyeget, az elsősorban önmagával nem tud békében élni. Aki fenyeget, az minden esetben, szükségszerűen szürkébb, esendőbb és sokkal hitványabb, mint akit megfenyeget.

De azért legyünk éberek. Egy gyáva, kétségbeesett, békességtelen, szürke, esendő és hitvány ember vagy emberek csoportja bármire és mindenre képes.

Mondjuk ki újra és újra: mi a rend, a törvényesség, a morál és a szeretet oldalán állunk! Kiállunk a Kárpátalján élő testvéreink mellett! És kiállunk az éppen élete küldetését végző Müller Cecília mellett is!

A bejegyzés trackback címe:

https://konverzio.blog.hu/api/trackback/id/tr4116411338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása